Discussion Forum

Guest  

Show or hide header
Welcome Guest, posting in this forum require registration.




Dog the Bounty Hunter » Dog the Bounty Hunter Discussion Forum » General Discussion Board » Gratis Levering Nike Lunar Force 1 Sneakers Køb Online

Pages: [1]
Author Topic: Gratis Levering Nike Lunar Force 1 Sneakers Køb Online
stevenkobe
Member
Posts: 2
Post Gratis Levering Nike Lunar Force 1 Sneakers Køb Online
on: October 28, 2015, 03:20

Ubesejret og Nike kom tilbage sammen på CoLLab spidsen sidste år med udgivelsen af ??deres “Bringback Packs”, som genoplivede nogle legendariske Dunk prøver byder den tidligere fem-strejke logo. Det ser ud som om de vil gøre noget mere at bringe tilbage i 2014 – om end med et projekt, der er lidt mindre af en direkte retro. Det hæfte streetwear har kogt op på denne medicom toy x nike lunar force 1 bearbrick, der indeholder en Houndstooth mønster lånt fra deres 2006 hold op på Air Force 1.

Dropper denne fredag! Fortsat holder den store sneaker staten Cali ned, Undefeated komme på deres colab trummerum igen og tjene en duo af sneakers sammen mangeårige partnere i kriminalitet Nike. nike lunar force 1 tilbud er lærredet, sort ruskind eller rød og hvid jacquard dækker opper og indersiden er foret med deres underskrift indiske Orange fra MA-1 jakker, alt om bord en plettet mellemsål. Vi ved ikke, hvornår denne udgivelse vil falde, men vi vil lade dig vide, når vi finde ud af!

Den nike lunar force 1 pris vil ankomme på udvalgte europæiske detailhandlere den 14. november har 2014. Cali-baserede butikkens hengivenhed mod Lunarlon-ifører Air Force 1 ikke har været så meget af en hemmelighed, da de rodet rundt med Lunar Force 1 Høj hele vejen tilbage i slutningen af ??februar. Nu vender de tilbage med to præmie tager på lowtop sort, og byder på en levende rød Jacquard print og en præmie sort ruskind. Den røde par er allerede dømt til at ankomme stateside den 11. November, men vi venter stadig på at bekræfte, når netop det sorte par er ankommer på hylderne.

Hvor mange af jer læser dette faktisk har hentet et par nike lunar force 1 sale dk? Har du fysisk sammenlignet Lunars til standarden AF1? – Forskellene er utroligt. Med re-værktøj af sålen, langt væk er de dage af den oprindelige voluminøse Air Force 1 vejer ned foden på de fortov missioner, og hvad vi har at se frem til i fremtiden, er de samme stylings, der gjorde det en klassiker minus vægten. Hvis du ikke har prøvet de Lunar Force 1s endnu, kan det sorte på sort par bare være det perfekte sted for dig at starte.

Denne seneste nike lunar force 1 billigt bærer en ruskind Pine Green overdel med kontrasterende hvid Swoosh, fanen hæl og snørebånd, sidder på en hvid Lunar mellemsål, alle over en isnende ydersål. Hvis du beskrev det til os uden at vise os sneaker, ville vi hurtigt børstet denne off som en anden gennemsnitlig AF1 farvestilling, men hele er afgjort større end summen af ??dens dele i dette tilfælde. Nike Lunar Force 1 dukker op her sportslige en meget simpel hvid læder øvre, fast limegrøn sål med beskidt sort speckle og afsluttes med en skællet sort læder Swoosh.

Pages: [1]
WP-Forum by: Fredrik Fahlstad, Version: 2.3
Page loaded in: 0.015 seconds.

About the Author